Masaj Anticelulitic

MASAJUL ANTICELULITIC

masaj-anticeluliticMasajul anticelulitic (anticelulita) este una dintre cele mai eficiente metode de tratare a celulitei, efectul fiind vizibil dupa primele 5 sedinte. Este un masaj profund si intens, find efectuat pe zonele cu aspect de „coaja de portocala”. Un rol foarte important au si produsele profesionale care sunt folosite in efectuarea masajului anticelulitic.
Celulita se caracterizeaza prin aparitia de grasime (tesut adipos), sub stratul de piele, repartizata neuniform dand un aspect de „coaja de portocala”.
Cauzele care duc la aparitia celulitei sunt diverse. Cand vorbim despre celulita se poate vorbi de o dieta nesanatoasa, probleme hormonale si cele legate de tesuturile conjuctive.
Pe langa o dieta sanatoasa masajul anticelulita (anticelulitic) rezolva problema estetica.
Chiar si persoanele slabe, nu numai cele care sufera de ponderabilitate, pot avea probleme cu celulita. Aceasta apare indiferent de sex si varsta.
Problema apare in stadiile avansate ale celulitei cand pielea isi schimba aspectul in „coaja de portocala” (denivelari ale pielii cu forma de noduli).
Intensitatea manevrelor efectuate de tehnicianul maseur trebuie sa fie adaptata in functie de gradul de rezistenta al pacientei, fara a produce disconfort. Deacea este recomandat ca masajul anticelulitic (anticelulita) sa fie efectuat doar de un specialist in domeniu.
In perioada menstruala se recomanda a se afectua masajul anticelulitic din a treia zi de sangerare.
Acest tip de masaj nu este indicat persoanelor cu varice sau celor cu afectiuni dermatologice pentru a evita producerea de complicati.
Un masaj anticelulitic efectuat corect da pielii un aspect neted si sanatos la un pret foarte mic, fara a fi necesar sa se apeleze la operatii estetice costisitoare si la metode nenaturale, reducand astfel celulita.
In efectuarea masajului anticelulitic (anticelulita), in lupta cu celulita, la salonul nostru, sunt utilizate produsele profesionale elvetiene METHODE CHOLLEY sau YAMUNA, in functie de de cerintele si nevoile dvs.

PRODUSE YAMUNA:

  • CREMA DE MASAJ CU COFEINA SI SCORTISOARA.Cofeina arde grasimile, iar scortisoara, prin actiunea sa stimulanta – avand contact direct cu pielea – ajuta la oxigenarea celulelor
  • CREMA DE MASAJ ANTICELULITICA SI ANTIVERGETURI CU CEAI VERDE. Crema de masaj anticelulitica, trateaza celulita si vergeturile ramase in urma sarcinii. Ceaiul verde este cunoscut ca un leac miraculos, recomandat foarte des in curele de slabire si detoxifiere.

MASAJUL CU MIERE

Este un masaj detoxifiant si anticelulitic. Mierea, cunoscuta mai mult pentru beneficiile asupra sistemului imunitar, actioneaza si asupra stratului adipos. Terapia cu miere stimuleaza cresterea circulatiei limfatice si curata pielea, aceasta devenind mai elastica, neteda si fara aspect de „coaja de portocala „. Mierea continind substante active din punct de vedere biologic absoarbe toxinele si contribuie la o eliminare mai rapida a lor din organism.

MASAJUL CU BETE DE BAMBUS

un tratament ideal pentru remodelare corporala avand ca beneficii : tonifiere si lifting corporal, scadere in centimetrii, accelerarea tratarii celulitei, drenaj limfatic, fermitatea pielii. Deasemenea, este renumit ca fiind extrem de eficient in obtinerea unor fese ferme si . Echipa noastra recomanda abonamentul combinat de masaj manual si masaj cu bete de bambus. Rezultatele au fost spectaculoase, mai ales in combinatie cu impachetari in tunel cu infrarosu.

DRENAJUL LIMFATIC MANUAL

Este extrem de util in curele de slabire(ajuta la eliberarea limfei ) , combate insomnia, obosela cronica, util in insuficienta venoasa. Mai este denumit si „ moartea celulitei „ – avand in vedere rezultatele exceptionale in combaterea acesteia , fiind recomandat si persoanelor cu retentie de apa, precum si persoanelor care nu au rezultate bune in curele de slabire. Este obligatoriu dupa sedintele de cavitatie!

Call Now Button