Lipolaser

logo lipolaserDispozitivul, numit LipoLaser, reprezinta o metoda non-invaziva, nedureroasa pentru eliminarea grasimii localizate si conturarea unui corp frumos. Metoda de tratare a celulitei pe baza de laser este considerata foarte sigura, lipsita practic de efecte secundare, pentru ca energia laser de joasa intensitate afecteaza doar celulele tesutului adipos si nu interfera cu tesuturile adiacente precum pielea sau muschii. Razele laser modifica permeabilitatea membranelor adipocitelor si in acest fel globulele de trigliceride sunt eliberate in lichidul interstitial, de aici ajung in sange si sunt metabolizate.
rezultate lipolaser
Tratamentul se intinde pe durata a 4 – 6 saptamani si consta in sedinte de 30 – 40 de minute, doua zile pe saptamana, insa protocolul poate fi personalziat in functie de necesitatea ficarui pacient. In timpul unei sedinte de tratament, pe zonele tinta vor fi asezate padelele cu fascicolele laser, iar la sfarsitul terapiei pacientul isi poate relua normal activitatile zilnice, fara nicio recomandare speciala.

tratament lipolaserRezultatele sunt vizibile inca dupa a doua sedinta. Ele depind de zona tratata, nivelul de activitate, de varsta, starea generala a sanatatii, dar si de numarul de tratamente. Pentru mentinerea rezultatului se pot face sedinte de intretinere la intervale mai mari de timp sau se poate asocia tratementului LipoLaser exercitii de fitness sau aerobic.
Terapia cu laser pentru inlaturarea celulitei este foarte sigur, nu produce efecte adverse, nu cauzeaza discomfort, durere, vanatai, umflaturi. In numeroasele studii clinice efectuate pe acesta procedura nu s-a pus in evidenta niciun pericol pentru sanatate si nu s-a inregistrat niciun incident.