Tratamente faciale

Tratamentul microneedling cu nanopore

Pe masura ce inaintam in varsta, porii se maresc si pot conduce catre formarea de puncte negre, mai ales daca exista un exces de sebum. Pe de alta parte, productia de colagen si elastina se diminueaza o data cu trecerea anilor, acest lucru determinand aparitia de riduri, linii fine, aspect de piele laxa sau vergeturi.
Procedura de microneedeling stimuleaza producerea de colagen prin declansarea procesului de reparare a tesutului la nivel cutanat, rezultatul fiind o piele cu pori micsorati, rejuvenata, reintinerita.

Cum decurge tratamentul cu Nanopore

Cu ajutorul echipamentului de microneedling Nanopore se realizeaza aproximativ 18000 de microinjectii pe secunda ce stimuleaza procesul de regenerare a tesutului. O data cu patrunderea microaceler in piele se creaza o serie de microcanale care permit absorbtia in profunzime a substantelor nutritive aplicate.
O sedinta de microneedling cu Nanopore dureaza aproximativ 20 de minute iar in functie de rezultatele dorite, se recomanda intre 3-6 sedinte.

Tratamentul este eficient pentru:

• Pori dilatati
• Riduri si linii fine
• Acnee non-pustuloasa
• Cicatrici
• Pete pigmentare
• Vergeturi
• Cearcane

Nu se recomanda utilizarea procedurii de microneedeling:

• Sarcina si alaptare
• Herpes simplex
• Veruci
• Eczema
• Psoriazis
• Terapie cu anticoagulante

Peeling cu ultrasunete

Procedura de peeling cu ultrasunete purifică și regenerează, exfoliază și activează reînnoirea celulară. Tratamentul îndepărtează celulele moarte de la nivelul epidermei, precum și petele pigmentare, comedoanele (punctele albe și negre) și coșurile, într-un mod non-invaziv și nedureros. Totodată contribuie la hidratarea și recondiționarea țesuturilor pielii.

La nivel facial, tratamentul de peeling cu ultrasunete are mai multe beneficii:

Curăță în profunzime tenul: îndepărtează comedoanele, excesul de sebuum și impuritățile de pe față, gât și decolteu.
Reduce ridurile, închide porii, ofera fermitate țesuturilor.
Tratează acneea (ultrasunetele de înaltă frecvență distrug bacteriile și microbii ce pot cauza acnee).
Îmbunătățește considerabil eficiența procedurilor cosmetice aplicate.
Crește permeabilitatea pielii și permite o absorbție mai bună a ingredienților activi din substanțe.
Oferă luminozitate tenului.
Elimină pungile de sub ochi și cearcănele (faze incipiente)
Favorizează drenajul limfatic și stimulează fluxul sanguin (are loc activarea microcirculației prin acțiunea termică și presiunea acustică ce provoacă o vasodilatatie a rețelei microcirculației cutantate)

Regenerează țesuturile printr-un proces natural declanșat de undele acustice și astfel este stimulată producția de colagen și elastină.
Încetinește procesul de formare a ridurilor.
Stimuleaza eliberarea toxinelor din celule și transferarea lor în sistemul limfatic

Tratament de curățare
Microdermabraziunea este o procedura folosita pentru imbunatatirea texturii pielii prin exfolierea si indepartarea stratului superficial de celule moarte de la suprafata pielii. Astfel, este stimulata regenerarea celulara si a colagenului.
Beneficiile sale sunt numeroase:
• Netezirea texturii pielii
• Reducerea aspectului cicatricilor
• Micsorarea porilor

  • Stimularea productiei de colagen si elastina
    • Eliminarea punctelor negre si a cicatricilor superficiale post-acneice

Ce se intampla in timpul unui tratament de microdermabraziune?

Dupa demachierea tenului, terapeutul va aplica pe piele capatul steril al aparatului de microdermoabraziune, eliminand astfel celulele moarte de la suprafata pielii impreuna cu stratul superficial al pielii.
Se obtine astfel un ten luminos, reimprospatat, cu un aspect vizibil imbunatatit. Tratamentul dureaza aproximativ 20 de minute, dupa care tenul este calmat cu o masca regeneratoare si se aplica o crema fotoprotectoare.
Dupa tratamentul de microdermabraziune nu se recomanda exfolierea pielii timp de cateva zile si totodata, expunerea la razele ultraviolet

PEELING CHIMIC

Cum decurge tratamentul?

Primul pas este cel de curatare a pielii cu un demachiant potrivit tipului de ten. Urmatorul pas este cel de protejare a zonelor sensibile (buze si nari) cu Silkses Protector hidratant cutanat. Urmeaza tratamentul de peeling propriu-zis prin aplicarea solutiilor destinate exfolierii. In functie de tipul de peeling, se pot utiliza 2 sau 3 tipuri de solutii, fiecare fiind aplicata in 1-2 straturi.

In functie de protocol, tratamentul se poate sigila la final cu o crema ce contine retinol pentru a accelera procesul de exfoliere.

Frecventa: 4-6 tratamente la 3-4 saptamani distanta. Numarul final de sesiuni depinde de evolutia pacientului.

Mentinere: sesiuni la fiecare 2 luni

 

Peelinguri superficiale:

  1. Peeling ANTIOX – combate efectele radicalilor liberi si a poluarii asupra tenului 
  2. Peeling ANTI-ACNEE – destinat acneei comedoniene si tenului gras
  3. Peeling ILLuminator – reda luminozitatea si revitalizeaza tenul – o optiune excelenta inaintea unui eveniment
  4. Peeling REGENERARE – destinat combaterii semnelor post-acneice si a petelor pigmentare usoare
  5. Peeling INTENSE HYDRA – ajuta la captarea apei si a subtantelor nutritive in piele

Peelinguri moderate:

  1. Peeling ANTI-AGE – Un sistem de peeling cu acțiune sinergica, cu agresivitate si timp de recuperare reduse la jumatate datorita sinergiei dintre TCA împreună cu o soluție Booster bogata în AHAs, vitamina C și acid fitic. Efecte: Revitalizant pentru ten tern, lipsit de luminozitate. Elimină ridurile fine. Catifelează aspectul pielii.
  2. Peeling ANTI-ACNEE PLUS – Sistem Anti-acnee care controlează producția de sebum, reduce leziunile inflamatorii ale acneei moderate și uniformizeaza nuanta tenului. Indicat in acneea papulo-pustuloasa si retențională, nodulo-chistică.
  3. Peeling DEPIGMENTARE – destinat combaterii petelor pigmentare moderat-severe.

TRATAMENT  GLOW TO AQUA GOLD COCKTAIL

Este o procedura faciala care permite perfuzarea in piele a unui cocktail personalizat.

Dispozitivul de unica folosinta are la capat micro-ace care penetreaza dermul si livreaza in profunzime substantele active adaptate fiecarui pacient. AquaGold cu substanta revolutionara pentru tratarea ridurilor este singurul tratament recunoscut ca ar avea beneficii vizibile asupra micsorarii porilor

 

Beneficiile procedurii:

– actiune asupra ridurilor si a liniilor fine

– actiune asupra porilor dilatati

– reducerea aspectului tern, lipsit se luminozitate si neuniform- actiune asupra petelor pigmentare

– producția de sebum în zona T se reduce considerabil

– imbunatateste cicatrizarea superficiala a acneei

– procedura este lipsita de durere, iar perioada de recuperare este practic inexistenta.

VelaShape

Ce este tratamentul de Remodelare Corporală VelaSmooth Pro?
Echipamentul VelaSmooth Pro de la Syneron Candela, este tratamentul de remodelare corporală ce foloseşte o metodă modernă, eficientă şi non-invazivă de slăbire localizată şi diminuarea celulitei. Aparatul VelaSmooth Pro oferă un tratament anticelulitic, terapeutic şi eficient, datorită abilităţii sale de a combina patru tehnologii într-o singură procedură:

Radiofrecvenţa Bipolară, pentru încalzirea profundă a ţesutului;
Tehnologie Infraroşu, pentru încălzirea zonei de suprafaţă a dermului;
Vacuum, pentru selecţia cu precizie a zonei de tratament şi stimularea circulaţiei;
Masaj cu Role Mecanice, pentru a facilita drenajul limfatic;
Această abordare complexă a tratamentului anticelulitic vă oferă un rezultat garantat de diminuare a ţesutului adipos cu până la 2 cm la fiecare şedintă, dar şi tonifierea vizibilă a ţesuturilor.

Cum functionează VelaSmooth Pro?
Tratamentul VelaSmooth Pro de remodelare corporală şi slăbire localizată presupune masarea zonelor ţintă (e.g. coapse, fese, flancuri, abdomen, braţe) cu un aplicator special care execută tehnologiile sus-menţionate asupra pielii.

VelaSmooth Pro acţionează asupra celulitei, folosind o sinergie între cele patru tehnologii: Radiofrecvenţa bipolară, infraroşu, masaj cu role mecanice şi vacuum. Radiofrecvenţa şi Infraroşul încălzesc localizat ţesutul adipos, fără a leza ţesuturile conexe şi dermul. Efectul de încălzire determină producerea de colagen şi remodelează matricea celulară, stimulând în acelaşi timp circulaţia şi drenajul limfatic.

Rezultatul este reducerea cu până la 2 centimetri a ţesutului adipos, după o singură şedintă!

Masaj

MASAJUL ANTICELULITIC

Masajul anticelulitic  este una dintre cele mai eficiente metode de tratare a celulitei, efectul fiind vizibil după primele 5 şedinţe. Este un masaj profund şi intens, fiind efectuat pe zonele cu aspect de „coajă de portocală”. Un rol foarte important au şi produsele profesionale care sunt folosite în efectuarea masajului anticelulitic.

Celulita se caracterizează prin apariţia de grăsime (ţesut adipos), sub stratul de piele, repartizată neuniform dând un aspect de „coajă de portocală”.

Cauzele care duc la apariţia celulitei sunt diverse. Când vorbim despre celulită se poate vorbi de o dietă nesănătoasă, probleme hormonale şi cele legate de ţesuturile conjuctive.

Pe langă o dietă sănătoasă masajul anticelulitic rezolvă problema estetică.

Chiar şi persoanele slabe, nu numai cele care suferă de supraponderabilitate, pot avea probleme cu celulita. Aceasta apare indiferent de sex şi vârstă.

Problema apare în stadiile avansate ale celulitei când pielea îşi schimbă aspectul în „coajă de portocală” (denivelări ale pielii cu formă de noduli).

Intensitatea manevrelor efectuate de tehnicianul maseur trebuie sa fie adaptată în funcţie de gradul de rezistentă al pacientei, fără a produce disconfort. De aceea este recomandat ca masajul anticelulitic să fie efectuat doar de un specialist în domeniu.

În perioada menstruală se recomandă a se afectua masajul anticelulitic din a treia zi de sângerare.

Acest tip de masaj nu este indicat persoanelor cu varice sau celor cu afecţiuni dermatologice pentru a evita producerea de complicaţii.

Un masaj anticelulitic efectuat corect dă pielii un aspect neted şi sănătos la un preţ foarte mic, fără a fi necesar să se apeleze la operaţii estetice costisitoare , reducând astfel celulita.

MASAJUL CU BEŢE DE BAMBUS

Un tratament ideal pentru remodelare corporală având ca beneficii : tonifiere şi lifting corporal, scădere în centimetrii, accelerarea tratării celulitei, drenaj limfatic, fermitatea pielii. De asemenea, este renumit ca fiind extrem de eficient în obţinerea unor fese ferme. Echipa noastră recomandă abonamentul combinat de masaj manual şi masaj cu beţe de bambus. Rezultatele au fost spectaculoase, mai ales în combinaţie cu împachetări în tunelul cu infraroşu.

DRENAJUL LIMFATIC MANUAL

Este extrem de util în curele de slăbire ( ajută la eliberarea limfei ) , combate insomnia, oboseala cronică, util în insuficienţa venoasă. Având în vedere rezultatele excepţionale în combaterea celulitei , fiind recomandat şi persoanelor cu retenţie de apă, precum şi persoanelor care nu au rezultate bune în curele de slăbire.

MASAJ DE RELAXARE

Masajul de relaxare ajută la îmbunătăţirea circulaţiei sângelui cât şi a limfei, ameliorarea insomniilor şi a durerilor de cap, reducerea şi eliminarea stresului, detensionare musculară.

 

MASAJ THAILANDEZ

NOU!!

Masajul thailandez

Masajul thailandez / thai diferă de alte masaje tradiționale prin faptul că folosește un sistem de linii energetice, numite Sen, care străbat organismul și care țin de corpul fizic.

Particularități care se regasesc  in masajul thailandez: mișcările specifice de întindere (stretching) pe care le folosește terapeutul cu brațele sau chiar picioarele sale pentru a forța întinderea brațelor sau picioarelor celui masat.

În timpul unui masaj thailandez mai sunt folosite pe lângă tehnicile obișnuite și compresia mușchilor, făcută în mod ritmic și lent, mobilizarea articulațiilor sau presopunctura.

Masajul se concentrează pe circulația sanguină și punctele de presiune pentru a restabili sănătatea internă a organismului, precum și pe flexibilitatea mușchilor, tendoanelor și ligamentelor. Masajul thailandez este foarte minuțios și începe cu tălpile și urcă pe picioare, coapse, spate, gât, mâini, degete și se termină cu zona capului. Masajul scalpului este foarte important, fiind foarte multe terminații nervoase în acea zonă.

Fiecare sesiune în parte va fi individualizată după problemele specifice ale pacientului, în funcție de gradul său de flexibilitate și blocajele energetice pe care le manifestă în canalele Sen. În afară de efectul de relaxare, masajul thailandez are un efect terapeutic demonstrate

Durata masajului thailandez este de 90 de minute.

Presoterapie

Cum funcționează presoterapia?
Presoterapia este tratamentul prin care sunt aplicate, pe diferite părți ale corpului (gambe, brațe, abdomen), presiuni diferite de aer. Prin compresia și decompresia controlată a acestor părți este stimulată funcționarea corectă a sistemului limfatic. Presoterapia și-a dovedit utilitatea în domeniul angiologiei (studiul vaselor sanguine și limfatice), în fizioterapie, precum și în tratamentele cosmetice și de înfrumusețare.
În ce cazuri se recomandă presoterapia?
Presoterapia se recomandă persoanelor care sunt afectate de celulită, retenţie hidrică, microcirculaţie venoasă îngreunată şi picioare obosite. De asemenea, presoterapia este indicată persoanelor cu edeme limfatice, atât de natură congenitală cât şi postchirurgicală sau post traumatice. Presoterapia acţionează şi asupra aparatului muscular prin înlăturarea senzaţiei de febră musculară care apare în urma efectuării unui program intens de exerciţii fizice, sau în perioade de recuperare după intervenţii chirurgicale.
Cine poate sau nu poate să se supună tratamentului de presoterapie?
În general presoterapia este indicată tuturor persoanelor care au probleme de circulație. Presoterapia este un tratament de evitat în timpul sarcinii și alăptării, nu este indicată persoanelor purtătoare de pace maker sau acelora care suferă de insuficiență hepatică, leziuni ale pielii, flebită sau procese inflamatorii severe, cum ar fi tuberculoza, HIV si neoplazii.
Efectuarea drenajului limfatic prin presoterapie implică folosirea unui echipament și a unui costum special care conține mai multe compartimente. Echipamentul controlează presiunea folosită în terapie și este prevăzut în multe cazuri cu opțiunea alegerii programului potrivit pentru fiecare client. Dispozitivul pompează aer în costum, creându-se astfel presiune și realizându-se masarea părților tratate ale corpului. Unele echipamente dispun de extensii suplimentare, care pot fi aplicate separat pe brațe și pe partea superioară a corpului în timpul tratamentului. Aparatele performante de drenaj limfatic prin presoterapie dispun de mai multe programe de tratament, ce permit aplicarea unor diferite tipuri de presiune, cu rezultate pozitive pentru corpul tău.
Cât durează o şedinţă de tratament?
O şedintă de presoterapie durează 45 de minute.
Ce se simte în timpul tratamentului?
Pacientul simte o senzație de presiune, similară cu cea de la masaj, fără durere şi fără disconfort.
Ce rezultate se obţin?
Presoterapia îmbunătaţeşte circulaţia sanguină şi limfatică, stimulând drenajul şi implicit eliminarea toxinelor acumulate în organism. Datorită efectului său drenant, eliminarea excesului de fluide conduce la o reducere graduală a celulitei, la normalizarea circulaţiei şi a metabolismului ţesuturilor. Efectul benefic al presoterapiei constă şi în îmbunătăţirea oxigenării ţesuturilor şi la detoxifierea generală a organismului.
Când incep să se vadă rezultatele?
Deși aceastea depind foarte mult de situația fiecărui pacient tratat, primele rezultate încep să se vadă spre mijlocul ciclului de tratament, începând cu a patra sau a cincea şedintă.
Ce trebuie făcut după tratament?
Pentru a menţine şi consolida rezultatele obţinute, se recomandă practicarea sportului în mod regulat și menţinerea unui regim alimentar echilibrat, cu evitarea alcoolului, a excesului de sare și grăsimi.