fbpx

Oaza ta de relaxare zilnică!

Muse Clinique by SpeedGym, este un concept de tip SPA şi a fost înfiinţat din dorinţa de a crea tuturor celor ce ne trec pragul, momente de armonie pentru minte şi corp.

Situată în inima Capitalei,în P-ţa Alba Iulia şi b-dul Decebal  într-o zona liniştită de case, departe de atmosfera zgomotoasă şi aglomerată, clinica se întinde pe o suprafaţă de 180 mp2, cu o  primitoare şi intimă terasă, unde îţi poţi savura cafeaua de dimineaţă în linişte.

Procedurile ce pot fi realizate în cadrul centrului wellness respectă cele mai înalte standarde de calitate.

Aparatura de ultimă generaţie precum şi personalul specializat în domeniul kinetoterapiei şi educaţie fizică şi sport contribuie la conturarea celor mai eficiente programe de remodelare corporală

Credem într-o lume în care sportul şi un stil de viată activ încurajează oamenii să îşi depăşească limitele fizice şi emotionale, pentru a-şi îndeplini propriile idealuri. Ne dorim ca Muse Clinique by SpeedGym să devină o comunitate puternică pentru care stilul de viată sănatos este un principiu de bază, sa fim pentru clientii noştri un exemplu de inspiraţie, de încredere, de socializare şi de relaxare.

 

 

SPORT & RELAXARE = SĂNĂTATE TRUPEASCĂ!

Echipa Noastră

Denisa

Terapeut

Cristi

Antrenor Personal

EUSEBIU

Antrenor Personal

Testimoniale

Ce spun clientii despre noi?