fbpx

Epilarea Definitivă cu laser Ice Titanium

Ice Titanium este o tehnologie laser de ultimă generație, inovativă şi eficientă ce permite epilarea pe toate tipurile de piele, datorită aplicatorului care combină cele mai eficiente lungimi de undă:

Alexandrite 755 nm, folosită pentru o gamă largă de tipuri de piele și fire de păr și acționează cel mai bine asupra firelor roșii și blonde, dar și a celor subțiri și deschise la culoare.

Laser Dioda 810 nm, folosită pentru tipurile de piele mai închise la culoare, cu fire de păr groase. Această undă are o adâncime de penetrare moderată și poate fi folosită în zone precum obraji, bărbie, brațe și picioare.

YAG 1065 nm, folosită pentru firele de păr groase și puternic înrădăcinate, având o lungime de penetrare mult mai mare. Este lungimea de undă laser care targetează fluxul sanguin care alimentează foliculul, distrugând celulele stem care fac posibilă regenerarea rădăcinii. Această undă se folosește, în principal, în zona pubiană și axilă.

Tehnologia ICE este o metodă avansată de răcire, foarte eficientă în timpul tratamentului şi cu efect îndelungat. Safirul special încorporat în aparatul laser minimizează riscurile de ardere al suprafaței pielii, în timp ce este păstrată căldura în derm, unde sunt țintiți foliculii piloși. Tehnologia specială de răcire face ca procedura să fie complet nedureroasă. Este chiar reconfortantă, pacientele simt o ușoară căldură pe piele.

 

CE TREBUIE SĂ ȘTII ÎNAINTE SĂ ÎNCEPI ȘEDINȚELE DE EPILARE DEFINITIVĂ

 

  • evitaţi epilarea cu ceară sau aparate de epilat cu smulgere timp de cel puțin 15 zile (ideal 3-4 săptămâni) înaintea epilării definitive; poți rade zona cu aparatul de ras.
  • pielea ce urmează a fi epilată se va rade cu aparatul de ras cu o seară înainte de ședința de epilare definitivă; nu trebuie să vă radeți în zona feței. Parul facial se poate tunde cu un trimmer, aparat de tuns sau forfecuță.
  • nu folosiți creme, deodorante, parfumuri, creme cu filtru solar, uleiuri esențiale sau alte produse cosmetice pe corp, deoarece pot determina fotosensibilitate – acestea pot împiedica acțiunea tratamentului.
  • nu sunt indicate băi fierbinți în ziua efectuării tratamentului.

În funcție de tipul de piele și de caracteristicile firului de păr, se vor efectua 6-8 sedinţe consecutive pentru rezultate optime, iar apoi cate 1-2 şedinţe pe an pentru întreţinere.
Procedura este cât se poate de simplă. Față de aparatele din vechile generații, cea mai nouă tehnologie laser permite plimbarea dispozitivului pe toata suparafața vizată,impulsul nu mai este dat punctual, într-un singur loc. Aceasta face ca tratamentul să dureze mult mai puțin și să fie foarte eficient, plus că dispare senzația de arsură.