fbpx

Accepta oferta noastra!

  • 2 sedinte xBody
  • 2 sedinte cu antrenorul personal

TOTUL pentru doar 169 RON!

 

0733 232 212

img

YOGA

img

PILATES

img

CLASE DE GRUP

img

AIR YOGA

img

TRX

Personal Trainer

Un Personal Trainer iţi va crea un plan de antrenament personalizat, ceea ce va da rezultate mult mai bune într-un timp mai scurt. Deoarece el iţi va putea evalua condiţia fizică, fiind capabil să adapteze programul pentru a fi perfect nevoilor tale.

Te va ajuta să monitorizezi progresul lunar şi să monitorizezi astfel avantajele şi dezavantajele antrenamentelor.

Adesea oamenii se feresc să lucreze cu unele echipamente din sala de fitness, alegând doar pe cele mai uşor accesibile, pentru a evita accidentarea. Cu ajutorul unui antrenor personal, poţi învăţa să foloseşti echipamentul în mod corect cât şi executarea exerciţiilor să fie una optimă, pentru a evita anumite complicaţii medicale.

Motivaţia este cel mai sensibil punct, fiind foarte greu de menţinut când te antrenezi singur. Uneori când vezi că nu reuşeşti să ajungi la rezultatele dorite în timp cât mai scurt sau când fentezi cu alimentaţia şi acumulezi kilogramele , îţi vine să abandonezi, să revii la stilul tău de viaţă nesănătos; dar cu un Personal Trainer sesiunile de antrenament îţi vor creşte motivaţia, vei dori să îi arăţi progresele dobândite până în acel timp.

Un antrenor personal cu experienţă te poate învăţa o varietate de exerciţii, pentru fiecare grupă de muşchi, pentru a evita monotonia antrenamentelor. De asemenea dacă un anumit exerciţiu nu ţi se potriveşte sau ţi se pare prea greu, acesta îţi poate arata un alt exerciţiu aducând aceleaşi beneficii.

Un antrenor personal va eficientiza timpul de antrenament, care va creşte calitatea antrenamentului. Nu conteaza timpul antrenamentului, ci calitatea, intensitatea şi eficienţa lui. Degeaba stai 3 ore în sala de fitness, pierzând vremea pe telefon, făcând multe pauze lungi şi dese.

În antrenorul personal veţi găsi un adevărat sprijin, va fi alături de dumneavoastră pentru a vă motiva pozitiv. Aveţi garantat un boost de energie si adevărata sustinere în schimbarea pe care o doriţi, pentru sentimentul recompensei la finalul unui antrenament riguros!

„Atunci când crezi că nu mai poți, mai poți un pic”.
Beneficii şi Avantaje

Electrostimularea Musculară

EMS vine de la „Electro Muscular Stimulation”. Din punct de vedere tehnic, este un exercițiu complet de antrenament, ce foloseşte impulsuri electrice. În viața de zi cu zi sistemul nostru nervos central trimite în mod constant impulsuri electrice pentru a controla acțiunea noastră musculară.

• Slăbești rapid
• Ai mai mult timp pentru tine
• Scapi de celulită
• Elimini durerile de spate
• Te recuperezi rapid
• Îți menții tonusul
• Îți formezi și definești musculatura
• Cel mai eficient antrenament
• Cel mai rapid antrenament
• Cel mai benefic antrenament
• Cel mai sănătos antrenament
• Cel mai util antrenament
• Cel mai relaxant antrenament
• Cel mai performant antrenament

ANTRENAMENT PRIN ELECTROSTIMULARE MUSCULARĂ

Antrenamentul EMS folosește acest principiu natural și este capabil de a intensifica acest proces pentru a ajunge la straturile musculare profunde, care sunt greu de activat prin metodele convenționale de antrenament. Acest lucru se realizează prin aplicarea electrozilor direct pe piele, deasupra mușchiului.

În timp ce faci o serie de exerciții simple, cu impact redus, prin intermediul electrozilor mușchii sunt stimulați suplimentar, astfel ca mișcările, deși sunt foarte ușoare, sunt simțite foarte intens.

Antrenorul personal poate controla fiecare grupă de mușchi prin ajustarea intensității, în funcție de obiectivele individuale și de rezistența sportivului.

Prin intermediul aparatului X-Body, rezultatele se văd într-un timp foarte scurt. În doar 20 de minute, sunt lucrate toate cele 9 grupe de mușchi, lucru greu de realizat în cadrul unui antrenament la sala de fitness.

Aparatul X-Body are capacitatea de a stimula simultan toate grupele musculare majore ale corpului într-un mod eficient, activând 90% din sistemul muscular datorită antrenării mușchilor atât la suprafață cât și în profunzime.

ECONOMISEȘTI TIMP

Un antrenament la sală de gimnastică durează în medie, incluzand și încălzirea, aproximativ 1,5-2 ore pe sesiune. Pentru a vedea și simți rezultate, aveți nevoie să vă antrenați de cel puțin 2-3 ori pe săptămână, ajungând astfel până la șase ore sau mai mult pe săptămână. Mulți oameni nu își pot permite să petreacă atâta timp la sală pentru a obţine aceste rezultate și pentru a le menține.
Cu X-Body ai nevoie de doar 20 minute pe saptamână pentru a obține rezultatele dorite!

CINE POATE FOLOSI APARATUL X BODY?

X-Body poate fi folosit de oricine, însă dacă aveți o stare de sănătate care vă împiedică să practicați chiar și antrenamentele convenționale, atunci trebuie să obțineți acordul unui medic specialist.

Contraindicațiile absolute sunt:
• Boli cardiace
• Sarcina
• Tuberculoza
• Boli tumorale
• Arterioscleroza în stadiu avansat
• Diabetul zaharat
• Boli grave neurologice (epilepsie, scleroza multiplă)
• Febră, infecții acute bacteriene sau virale
• Hemoragii și tendința de hemoragie abundentă (hemofilie)

Dacă suferiți de oricare dintre afecțiunile de mai sus, vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră pentru a obține aprobarea medicala înainte de a începe un antrenament cu electrostimulare musculară!

EMS PENTRU MODELAREA CORPULUI

Antrenamentul EMS este o soluție optimă pentru pierderea rapidă în greutate și eliminarea grăsimii.

Alimentația sănătoasă în sine nu este de ajuns – ai nevoie de antrenament eficient, regulat pentru a reduce grăsimea din zonele cu probleme. Cu antrenamentul EMS vă puteți concentra pe zonele cu probleme specifice, cum ar fi pe, talie, șolduri, coapse, fese sau picioare.

Este cel mai eficient mod de a lupta împotriva celulitei.

Circulație îmbunătățită: antrenamentul EMS îmbunătățește circulația prin tot țesutul conjunctiv care ajută la îmbunătățirea tonusului pielii; ajută la eliminarea de produse secundare metabolice și a toxinelor din glandele limfatice.

EMS PENTRU REABILITARE ȘI SĂNĂTATE

Prin antrenamentul cu aparatul X-Body bunăstarea este atinsă la toate nivelurile  deoarece  are un efect  terapeutic, creează un sentiment de bunăstare fizică și mentală.

Reduce durerile de spate! Durerea de spate este cea mai frecventă boală în rândul populației. Una dintre principalele cauze este dezechilibrul muscular cauzat de poziția defectuoasă și un stil de viață sedentar. Obiectivele antrenamentului cu EMS sunt de a întări straturile profunde ale mușchiului trunchiului și astfel ajută la atenuarea durerilor  de spate.

Reabilitare și mobilitate: După accidente sau interventii chirurgicale, antrenamentul X-Body oferă suport optim atunci când vine vorba de reconstruirea unui anumit mușchi sau a unor grupe de mușchi.

Tehnica EMS este foarte benefică atunci când intervine atrofierea musculară creată de faptul că mușchiul sau mușchii din zona respectivă nu au mai fost folosiți datorită intervenției sau repausului după aceasta. Toate exercițiile pot fi efectuate fie într-o pozitie orizontală fie in poziție verticală.

În cazul femeilor ce tocmai au născut și vor să ajungă rapid la formele de dinaintea sarcini, aparatul X-Body este cea mai rapidă și eficientă metodă. Astfel că veți scăpa în cel mai scurt timp de kilogramele în plus, de celulita care a aparut în urma acțiunii hormonilor, și chiar de oboseală sau durerile de spate. Avantajul acestui aparat este acela că rezultatele se văd foarte repede, lucru ce îți va da o stare de bunădispoziție și de încredere în sine.

EMS PENTRU SPORTUL DE PERFORMANȚĂ

Performanță și sport: X-body este backup-ul perfect pentru sportivi, antrenamentul cu X-Body în combinație cu metodele de training convenționale conduc la un nou nivel de putere și performanță într-un mod foarte rapid.

Formarea musculaturii și definirea: Prin antrenamentul cu X-Body, datorită electrozilor ce sunt fixați direct pe mușchi, se realizează contracții musculare puternice, acestea fiind mult mai intense decât în cazul metodelor convenționale, mai exact mersul la sala de fitness. În funcție de intensitatea și obiectivele individuale, puteți construi mușchii și îi puteți defini, aceștia devenind pur și simplu lucrați și tonifiați într-un timp foarte scurt.

Antrenorul personal este cel care vă va ajuta să ajungeți în cel mai scurt timp la formele dorite prin exerciții specifice fiecarei grupe de mușchi, prin reglarea intensității aparatului și prin atenta supraveghere a întocmirii corecte a mișcărilor.

EMS CA GIMNASTICĂ DE ÎNTREȚINERE

Este cel mai eficient mod de a-ți menține condiția fizică și tonusul muscular. Doar 20 de minute pe saptamână sunt necesare și suficiente pentru a-ți antrena tot corpul.
De asemenea antrenamentul cu xBody este unul relaxant, revigorant și mai puțin riscant decât un antrenament clasic, care ne solicită la maxim abilitățile fizice și ne epuizează.
În ziua de azi când timpul joacă un rol atât de important în viețile noastre, antrenamentul cu EMS este una dintre acele invenții care ne ajută să ne adaptăm mai ușor timpurilor în care trăim.